Autojen vahaukset, pinnoitukset ja pesut Tampereella

Ota yhteyttä

TP Autofix on autojen vahauksiin, pinnoituksiin sekä sisä- ja ulkopesuihin erikoistunut autoalan erikoisliike Tampereella. Kauttamme saat myös laadukkaat detailing-palvelut. Lue lisää tarjoamistamme käsittelyistä ja ota yhteyttä, niin laitetaan autosi priimakuntoon!

Autojen sisä- ja ulkopesut

Toteutamme henkilö-, paketti-, tila- ja maastoautojen sisä- ja ulkopesut huolellisesti käsinpesuina. Käytössämme on alan huippukemikaalit ja muut tuotteet, jotka yhdistettynä ammattitaitoomme takaavat moitteettoman, hohtavan puhtaan lopputuloksen.

Sisäpuhdistuksemme sisältävät koko auton imuroinnin tavaratilaa myöten, muoviosien käsittelyn sekä ikkunoiden ja ovenvälien pesun. Tarpeen mukaan puhdistamme ja pesemme myös auton verhoilut asianmukaisia pesuaineita hyödyntäen. Palveluihimme kuuluu lisäksi auton otsonointi, eli huipputehokas hajunpoisto, jolla pinttyneimmätkin hajut, kuten tupakan, lemmikkien ja ruuan aiheuttamat hajut, häviävät kokonaan.

Voit tuoda autosi pelkkään käsin tehtävään ulkopesuun tai yhdistellä palveluitamme sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Katso hinnastomme etusivulta ja varaa aika soittamalla numeroon 050 524 6021.

Tutustu hinnastoon

Vahaukset, pinnoitteet ja detailing-käsittelyt

Tuo autosi meille vahaukseen ja nauti laadukkaasta sekä kestävästä suojasta pitkään. Korkealaatuisilla tuotteilla alan asiantuntijan toteuttama vahaus suojaa auton maalipintaa kuralta, tiesuolalta, auringolta ja muilta ulkoisilta haitoilta erittäin tehokkaasti. Vahausten lisäksi toteutamme erilaiset autojen detailing-pinnoitukset, kuten ikkunapinnoitteet ja äärimmäisen kestävät keraamiset takuupinnoitteet. Osaamisemme kattaa myös muut auton ilmeen viimeistelevät detailing-käsittelyt, kuten maalipinnan kiillotukset ja suojaukset.


Katso vahaus- ja pinnoituskäsittelyjen hinnasto etusivultamme tai soita ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelupaketista!

Kysy lisää

Ota yhteyttä autoalan palvelevaan erikoisliikkeeseen

Saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse, mutta myös sähköposti ja sivuiltamme löytyvä yhteydenottolomake tavoittavat. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme puhdistus- ja pinnoituskäsittelyistä ja autamme sinua valitsemaan tarvettasi vastaavat palvelut. Olet myös tervetullut pistäytymään liikkeeseemme!

Yhteystiedot ja sijainti